Nyugdíjbiztosítás

Biztosítási védőernyő alatti megtakarítási programok, ahol te hozod a döntést a befektetésekről.

Miben segíthet?

Te sem vagy biztos abban, hogy az állami nyugdíj megfelelő anyagi fedezetet nyújt majd számodra? Talán azt mondod, hogy úgysem éled meg nyugdíjas kort, és akkor meg minek is félretenni rá? Tegyük fel, mégis eljutsz oda. Akkor mit fogsz tenni? Mi tudunk Neked segíteni abban, hogy időben felkészülj rá.

Bár a nyugdíj távolinak tűnhet, ha szeretnél évtizedek múlva az elképzeléseidnek megfelelő életszínvonalon élni, időben gondolnod kell a jövődre. Szeretnél később is hódolni a hobbidnak, kedvedre utazni és élvezni az életet?

Mik az előnyei?

Egy nyugdíjbiztosítás segít megalapozni a gondtalan nyugdíjas éveket. Nemcsak a befizetett díjak, hanem az eseti díjak után is 20% adójóváírást vehetsz igénybe, évente maximum 130 000 Ft értékben! A rendszeres és a rendkívüli befizetés után is igényelhetsz 20% adójóváírást, évente max. 130 000 Ft-ig.

Az élet-, baleset-, egészségbiztosítási védelmet igényeid szerint alakíthatod. Egy szerződés keretén belül megtakarítási lehetőséget és biztosítási védelmet is nyújtunk, melyet kiegészítő biztosításokkal tovább növelhet. 

Keresd kollégáinkat!

  Generali Biztosító Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44., +36202987250

  Az Aslan Partner Bt. a Generali Biztosító hivatalos győri partnere. Teljeskörű biztosítási ügyintézés, több mint 10 éves tapasztalattal. Keressen minket bizalommal!

  Dolgozz velünk!

  A Generali győri partnereként létrehozom a terület kiemelkedő csapatát Dolgozz velünk, mint vállalkozó! Legyél akár teljesen kezdő, vagy már tapasztalattal rendelkező szakmabeli. Ha vezetői ambícióid van akkor se habozz! Jelentkezz!

  Beszélgessünk!

  • +36 30 298 7250
  • simon.gordon@aslan.hu
  • 9022 Győr
  • Bajcsy-Zsilinszky út 44.

  Minden jog fenntartva. © Aslan Partner Bt. - 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44.