Legyél a pénzügyek királya!

Rázd le a kötöttségeket, dolgozz a saját időbeosztásod szerint bárhonnan! Jelentkezz online pénzügyi tanácsadónak még ma!

Biztosítási tanácsadó képzés

Indíts el saját vállalkozásodat legyél saját magad főnöke! Egy olyan kalandra hívunk, amelyre örömmel fogsz visszaemlékezni. Legyél a saját főnököd, oszd be az idődet és tölts több időt a hobbiddal vagy a barátaiddal! 

Sales Manager vezetőképzés

Jelentkezz egy éves vezető utánpótlási Sales Manager Programunkra, mellyel támogatunk szakmai céljaid elérésében. Szakmai és anyagi segítséget nyújtunk, elméleti és gyakorlati felkészítéssel.

Értékesítési és hálózatfejlesztési vezető

Ha a pénzügyi, biztosítási szektorban már tapasztalattal rendelkező vezető vagy, van egy értékesítő csapatod, sikeresek vagytok, de ezt nem értékelik megfelelően, nem becsülnek meg a jelenlegi helyeden, folyamatosan újabb és újabb elvárásokat támasztanak feléd úgy, hogy a díjazás elmarad és úgy érzed változtatnál ezen, akkor itt a lehetőség jelentkezz!

Tapasztalt biztosítás értékesítési szakember

Ha elégedetlen vagy a jelenlegi megbízóddal, új vezetőt kaptál, akivel nem találod meg a közös hangot, alacsonynak találod a jutalékodat és szeretnél változtatni, de félted a felépített ügyfélkörödet, akkor ne habozz jelentkezz csapatunkba!

Generali Biztosító Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44., +36202987250

Az Aslan Partner Bt. a Generali Biztosító hivatalos győri partnere. Teljeskörű biztosítási ügyintézés, több mint 10 éves tapasztalattal. Keressen minket bizalommal!

Dolgozz velünk!

A Generali győri partnereként létrehozom a terület kiemelkedő csapatát Dolgozz velünk, mint vállalkozó! Legyél akár teljesen kezdő, vagy már tapasztalattal rendelkező szakmabeli. Ha vezetői ambícióid van akkor se habozz! Jelentkezz!

Beszélgessünk!

  • +36 30 298 7250
  • simon.gordon@aslan.hu
  • 9022 Győr
  • Bajcsy-Zsilinszky út 44.

Minden jog fenntartva. © Aslan Partner Bt. - 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44.