Markó Andrásné Ildikó pénzügyi és biztosítási tanácsadó Győr

Markó Andrásné Ildikó

VIP tanácsadó

Több mint 15 éve dolgozom a Generali Biztosítónál. Számomra fontos az ügyfeleim azonnali és pontos kiszolgálása. A legfőbb motivációm, hogy részt vegyek a pénzügyi és biztosítási kultúra tudatossá formálásában.

Eredményeim

A Generali Biztosító teljes termék palettájában tudok segítséget nyújtani. Legfőbb szakterületeim a céges vagyon és felelősségbiztosítás illetve a megtakarításos életbiztosítások.

Szakterületem

A Generali Biztosító összes termékéhez van kompetenciám, emellett cégpalettás jogosultságom révén nagyobb kedvezményeket és a biztosítási piacon egyedülálló kiegészítő biztosításokat tudok kötni.

550+

Elégedett ügyfél

15 év

Munkatapasztalt

i

120 millió Ft

Ügyfélállomány

0-24

Rendelkezésre állás

A munkán kívül…

Szabadidőmben szívesen sütök-főzök próbálok ki új recepteket. Emellett imádok utazni és rendszeresen járok színházi előadásokra is!

Sütés-főzés

Utazás

Markó Andrásné Ildikó Generali Biztosító Győr

Kérdésed van? Itt tudsz elérni!

  Generali Biztosító Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44., +36202987250

  Az Aslan Partner Bt. a Generali Biztosító hivatalos győri partnere. Teljeskörű biztosítási ügyintézés, több mint 10 éves tapasztalattal. Keressen minket bizalommal!

  Dolgozz velünk!

  A Generali győri partnereként létrehozom a terület kiemelkedő csapatát Dolgozz velünk, mint vállalkozó! Legyél akár teljesen kezdő, vagy már tapasztalattal rendelkező szakmabeli. Ha vezetői ambícióid van akkor se habozz! Jelentkezz!

  Beszélgessünk!

  • +36 30 298 7250
  • simon.gordon@aslan.hu
  • 9022 Győr
  • Bajcsy-Zsilinszky út 44.

  Minden jog fenntartva. © Aslan Partner Bt. - 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44.