Lakásbiztosítás

Lakásod, házad biztos kezekben, mert mi vigyázunk rá!

Miben segíthet?

Neked mit jelent az „otthon”? Egy új fejezet az életedben? Stabilitás. Menedék. Biztonság. Egy új kezdet Neked és a családodnak. Az otthonod az egyik legnagyobb vagyontárgyad. Ugye Te is így látod? Akkor óvd meg legnagyobb értéked és a benne található eszközeid lakásbiztosítással!

Mik az előnyei?

4 féle lakásbiztosítás és számos választható kiegészítő szolgáltatás minden élethelyzetre!  Okos otthon csomag, Smart biztosítás, háztartási és számítástechnikai eszközökre kiterjesztett garancia, Állatkár biztosítás és sok más.

37% alapdíj kedvezmény, amely könnyen elérhető az összeadódó kedvezményekből ,5% többszerződéses díjkedvezmény stb. Időjárási vészhelyzet előrejelző szolgáltatás, Kényelmes kárbejelentés telefonon online applikáción keresztül, rugalmas kárrendezés, online díjfizetés.

Keresd kollégáinkat!

  Generali Biztosító Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44., +36202987250

  Az Aslan Partner Bt. a Generali Biztosító hivatalos győri partnere. Teljeskörű biztosítási ügyintézés, több mint 10 éves tapasztalattal. Keressen minket bizalommal!

  Dolgozz velünk!

  A Generali győri partnereként létrehozom a terület kiemelkedő csapatát Dolgozz velünk, mint vállalkozó! Legyél akár teljesen kezdő, vagy már tapasztalattal rendelkező szakmabeli. Ha vezetői ambícióid van akkor se habozz! Jelentkezz!

  Beszélgessünk!

  • +36 30 298 7250
  • simon.gordon@aslan.hu
  • 9022 Győr
  • Bajcsy-Zsilinszky út 44.

  Minden jog fenntartva. © Aslan Partner Bt. - 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44.