Gépjármű biztosítás

Teljeskörű gépjármű biztosítások, hogy biztonságban legyen az utakon is. Kötelező gépjármű biztosítás és CASCO csomagok egyaránt.

Miben segíthet?

Az autónk függetlenséget és szabadságot biztosít a számunkra. A gépjármű biztosítások védelmet nyújtva elkísérnek bennünket utunk során. Ha véletlenül kárt okozol más gépjárművében, számíthatsz ránk.

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás megtéríti a másnak okozott károkat. A Casco teljes körű védelmet nyújt új és használt autók számára.

Mik az előnyei?

Jelentősen csökkentheted felelősségbiztosításod díját 7 féle kedvezményünknek köszönhetően.

Az Autós segélyvonalat, az Autóstárs jogvédelem biztosítást és Bennülők balesetbiztosítását szolgáltatási szinttől függően díjmentesen is kínáljuk.

Értékes pluszvédelem már évi pár ezer forintért: ha nálunk kötöd meg kötelező biztosításodat kiegészítő biztosításainkkal, akkor választásodtól függően pl. kátyúkár, poggyászkár, vad- és háziállatkár vagy természeti károk esetén is védelemben részesülsz.

 

Keresd kollégáinkat!

  Generali Biztosító Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44., +36202987250

  Az Aslan Partner Bt. a Generali Biztosító hivatalos győri partnere. Teljeskörű biztosítási ügyintézés, több mint 10 éves tapasztalattal. Keressen minket bizalommal!

  Dolgozz velünk!

  A Generali győri partnereként létrehozom a terület kiemelkedő csapatát Dolgozz velünk, mint vállalkozó! Legyél akár teljesen kezdő, vagy már tapasztalattal rendelkező szakmabeli. Ha vezetői ambícióid van akkor se habozz! Jelentkezz!

  Beszélgessünk!

  • +36 30 298 7250
  • simon.gordon@aslan.hu
  • 9022 Győr
  • Bajcsy-Zsilinszky út 44.

  Minden jog fenntartva. © Aslan Partner Bt. - 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44.