Életbiztosítás

Anyagi biztonság és azonnali segítség neked vagy családodnak tragédia esetén.

Miben segíthet?

Naponta vezetsz? Veszélyes munkakörben dolgozol? Volt a családodban daganatos megbetegedés? Ezek mind komoly kockázatot jelentenek számodra. Tudod hány áldozatot szednek naponta a súlyos balesetek és betegségek?

Most azt gondolhatod, hogy veled ilyen úgysem történik. A tragikus balesetek vagy betegségek nem tervezhetőek. A jó hír viszont, hogy előre is gondoskodhatsz az anyagi biztonságról.

Mik az előnyei?

Összeállíthatod, hogy pontosan milyen kockázatokra szeretnél biztosítást kötni: csak azért fizetsz, amire valóban szükséged van. Keresőképtelenségi szolgáltatás választásával baleset vagy betegség esetén az adott időre járó táppénzt kiegészítheted, így pótolva kieső jövedelmét és javítva életminőségét.

Keresd kollégáinkat!

  Generali Biztosító Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44., +36202987250

  Az Aslan Partner Bt. a Generali Biztosító hivatalos győri partnere. Teljeskörű biztosítási ügyintézés, több mint 10 éves tapasztalattal. Keressen minket bizalommal!

  Dolgozz velünk!

  A Generali győri partnereként létrehozom a terület kiemelkedő csapatát Dolgozz velünk, mint vállalkozó! Legyél akár teljesen kezdő, vagy már tapasztalattal rendelkező szakmabeli. Ha vezetői ambícióid van akkor se habozz! Jelentkezz!

  Beszélgessünk!

  • +36 30 298 7250
  • simon.gordon@aslan.hu
  • 9022 Győr
  • Bajcsy-Zsilinszky út 44.

  Minden jog fenntartva. © Aslan Partner Bt. - 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44.