Egészségbiztosítás

Magán egészségbiztosítással elkerülheted a bizonytalanságot és a hosszú várólistákat.

Miben segíthet?

Képzeld el, hogy egyik reggel felébredsz, és fáj valamid, vagy találtál egy furcsa kiütést a bőrödön. Esetleg szédülsz, vagy sajog a derekad. Érzed, hogy nincs rendben valami.

Ahogy a kellemetlen szorongás erősödik benned, egyre biztosabb leszel benne, hogy orvosi segítségre lesz szükséged. Kissé ijedten és morcosan felveszed a telefont, tárcsázol, és 10 perc múlva már le is egyeztettek veled egy időpontot egy munkahelyedhez közeli rendelőbe, akár másnapra.

Megjelensz a megbeszélt időpontban, ahol kényelmes és kulturált környezetben, betegbarát módon kezelnek és látnak el. Megnyugodtál, jó kezekben vagy. Jól hangzik?

Mik az előnyei?

Nem kell felesleges időt és energiát áldoznod arra, hogy megtaláld a megfelelő orvost és ellátást, így teljes mértékben a gyógyulásra koncentrálhatsz.

Nem kell vizsgálatonként fizetned a magánorvosi-ellátásért, a biztosítási díjért (havi, negyed-, fél- vagy éves díjfizetés lehetséges) legtöbbször korlátlan számú ellátásban részesülhetsz az orvosilag indokolt esetekben.

Szakszerű betegellátásban részesülhetsz, szép környezetben. 24 órában elérhető egészségügyi tanácsadás, betegútszervezés a Generali Medi24 keretében.

Keresd kollégáinkat!

  Generali Biztosító Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44., +36202987250

  Az Aslan Partner Bt. a Generali Biztosító hivatalos győri partnere. Teljeskörű biztosítási ügyintézés, több mint 10 éves tapasztalattal. Keressen minket bizalommal!

  Dolgozz velünk!

  A Generali győri partnereként létrehozom a terület kiemelkedő csapatát Dolgozz velünk, mint vállalkozó! Legyél akár teljesen kezdő, vagy már tapasztalattal rendelkező szakmabeli. Ha vezetői ambícióid van akkor se habozz! Jelentkezz!

  Beszélgessünk!

  • +36 30 298 7250
  • simon.gordon@aslan.hu
  • 9022 Győr
  • Bajcsy-Zsilinszky út 44.

  Minden jog fenntartva. © Aslan Partner Bt. - 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44.