Balesetbiztosítás

Balesetbiztosítás az anyagi biztonság egy vészhelyzet esetére. Balesetek váratlanul történnek és nem ismernek semmilyen törvényszerűséget.

Miben segíthet?

Megvan az ismerős, aki a haverokkal focizott, és eltörte a bokáját? Azt gondolod, hogy nem nagy ügy, de sokat segíthet neked és a családodnak egy anyagi védőháló. Egy komoly baleset okozta egészségkárosodás többmilliós költséget is jelenthet.

Azt tudod már, hogy ezt miből fedeznéd? Vagy arra gondoltál már, hogy a családod miből tudna élni, ha téged valamilyen tragédia ér? Egy szörnyű tragédia árnyékában már késő cselekedni. A jó hír viszont, hogy előre is gondoskodhatsz az anyagi biztonságról. 

Mik az előnyei?

Életkor és élethelyzet alapján összeállított balesetbiztosítási csomagok. Előzetes kockázatelbírálás és orvosi vizsgálat nélkül megköthető. 0-tól 79 éves korig választható balesetbiztosítás. Betegszállítás kórházi ápolás esetén. TeleDoktor szolgáltatás.

Balesettel kapcsolatos Jogvédelem. Egész családod védelméről gondoskodhatsz egy szerződésen belül. Az egész világon érvényes balesetbiztosítási védelem. Nincs várakozási idő: biztosítási védelmünket már a szerződés megkötése utáni naptól élvezheted

Keresd kollégáinkat!

  Generali Biztosító Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44., +36202987250

  Az Aslan Partner Bt. a Generali Biztosító hivatalos győri partnere. Teljeskörű biztosítási ügyintézés, több mint 10 éves tapasztalattal. Keressen minket bizalommal!

  Dolgozz velünk!

  A Generali győri partnereként létrehozom a terület kiemelkedő csapatát Dolgozz velünk, mint vállalkozó! Legyél akár teljesen kezdő, vagy már tapasztalattal rendelkező szakmabeli. Ha vezetői ambícióid van akkor se habozz! Jelentkezz!

  Beszélgessünk!

  • +36 30 298 7250
  • simon.gordon@aslan.hu
  • 9022 Győr
  • Bajcsy-Zsilinszky út 44.

  Minden jog fenntartva. © Aslan Partner Bt. - 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44.